پردازنده
معمولا هر چه نسل پردازنده جدیدتر باشد، عملکرد و کارایی بهتری دارد. اگر بودجه شما اجازه می دهد، می توانید از HP 800 G2 استفاده کنید، زیرا از یک پردازنده نسل جدیدتر استفاده می کند. این بدان معنا نیست که HP 800 G1 بد است، بلکه نسل قدیمی تر است. همچنین در بازار کیس های استوک ، کیس 600 / 800 G1 به کیس نسل 4 اچ پی معروف می باشد. کیس 600 / 800 G2 نیز از این مسئله دریغ نیست و در بازار با عنوان کیس نسل 6 اچ پی خرید و فروش می شود.
حافظه RAM
هر دو مدل دارای تعداد مساوی اسلات رم (4 اسلات) هستند. معمولا دو اسلات RAM برای اکثر موارد کافی است. با این حال هنگام برنامه ریزی برای ارتقا سیستم اگر نیاز به تعداد اسلات رم بیشتر دارید، این تعداد را باید در نظر گرفته بگیرید.
HP EliteDesk 800 G2 از رم سریعتر با سرعت 2133 (MT/s) استفاده می کند. HP EliteDesk 800 G1 SFF با پشتیبانی از سرعت رم تا 1600 ، کندتر از G2 است. علاوه بر این، اگر به مقدار زیادی رم نیاز دارید، بهتر است HP EliteDesk 800 G2 SFF را انتخاب کنید زیرا توانایی اجرای 64 گیگابایت رم را دارد. HP EliteDesk 800 G1 SFF با حداکثر 32 گیگابایت می تواند کار کند.
پورت ها
پورت های USB: هر دو مدل دارای تعداد 10 پورت USB هستند. اگر این کافی نیست، استفاده از هاب USB همیشه گزینه مناسبی است. هیچ کدام از کیس ها دارای پورت USB 3.1 (10 گیگابیت بر ثانیه) نیستند، بنابراین اگر به اتصال سریع به وسایل جانبی خود مانند درایو SSD نیاز دارید، باید کیس دیگری را در نظر بگیرید. پورت USB3.0 نیز در هر دو مدل وجود دارد.
DisplayPort: پورت DisplayPort (مخفف:DP) معمولاً محبوبترین پورت ویدیویی است که برای رایانههای رومیزی و لپتاپها استفاده میشود، در حالی که HDMI عمدتاً در لوازم الکترونیکی استفاده میشود. هر دو کیس اچ پی دارای DisplayPort هستند.
هیچ کدام از مدل ها پورت HDMI ندارند. اگر مانیتور شما فقط از رابط HDMI پشتیبانی می کند، باید یک مبدل بخرید. چنین مبدل هایی ارزان هستند بنابراین جای نگرانی نیست.
اسلات های SATA روی مادربرد قرار دارند و محل اتصال SSD، HDD و درایوهای دیسک نوری است. هر دو مدل دارای 3 اسلات SATA هستند. به خاطر داشته باشید که کمبود اسلات های SATA ممکن است گزینه های شما را برای اتصال حافظه اضافی محدود کند.
رابط SSD M.2 به شما این امکان را می دهد که اطلاعات را با سرعت بالاتری نسبت به رابط SATA منتقل کنید. متأسفانه نه 800 G1 و نه 800 G2 ، هیچکدام اسلات M.2 ندارند. با این حال، همچنان میتوانید از یک درایو SATA SSD استفاده کنید که عملکرد رضایتبخشی به شما میدهد.
بیشتر بدانید: همچنین درصورتی که مطمئن شوید که اسلات M.2 موجود از رابط PCIe (که NVMe نیز نامیده می شود) پشتیبانی می کند چرا که برخی اسلاتهای M.2 فقط از رابط ساتا III پایینتر پشتیبانی میکنند. رابط SATA III حداکثر سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه دارد، در حالی که PCIe 3.0 x4 از سرعت 32 گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند!
منبع تغذیه (پاور)
اگر می خواهید از قطعاتی استفاده کنید که نیاز به برق اضافی دارند، داشتن یک منبع تغذیه یا همان پاور با توان بالا مهم است. HP 800 G2 با یک منبع تغذیه 280 واتی ارائه می شود، اما HP 800 G1 دارای یک منبع تغذیه با توان 240 وات است. انتخاب هر کدام به نیازهای خاص و موارد استفاده شما بستگی دارد. همچنین فراموش نکنید که برخی از مدل ها ممکن است بیش از یک گزینه پاور داشته باشند. سعی کنید همیشه قوی ترین گزینه را داشته باشید، به خصوص اگر قصد دارید به یک کارت گرافیک اختصاصی ارتقا دهید. همچنین در برخی کارگاه های تعمیرات کامپیوتر، متخصصان منبع تغذیه فابریک دستگاه را با منبع تغذیه قوی تر با توان بالا جایگزین می کنند که امر اصولی نیست.
مادربرد
کیس استوک HP 800 g1 با چیپست اینتل مدل Q87 و کیس HP 800 g2 با چیپست Intel® Q170 ارائه شده است. در ادامه تصویر مادربرد این دو دستگاه را مشاهده می کنید.
مادربرد کیس HP 800 G1 👆
مادربرد کیس HP 800 G2 👆
دیدگاه خود را بنویسید